Ektefelle vil ikke skrive under søknad om...
Hvis skjer hvis ektefellen nekter å skrive under søknaden om separasjon eller skilsmisse?
Når ex 'en nekter å melde flytting
Hva gjør du når ex'en har flyttet ut men nekter å endre bostedsadresse?
Samværsabotasje
Samværssabotasje er når avtalt eller fastsatt samvær ikke gjennomføres, og det ikke foreligger gode grunner for at samværet ikke gjennomføres.
Fri rettshjelp i barnefordelingssaker
Når mor og far går fra hverandre, er det alltid et spørsmål om hvor barna skal være.
Samboerskap betyr ikke at du er sameier
Selv om det i praksis er en økonomisk sammenblanding, er du ikke automatisk juridisk sameier.
prev
next
3499
https://www.skilsmisse.net/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/83/cropped-1587669872.jpeg

Advokatguiden

Oslo, Oslo

Firmadetaljer

Advokatguiden.no er Norges største uavhengige guide til advokatbransjen. På Advokatguiden.no kan besøkende søke blant mer enn 10.000 registrerte advokater, advokatfullmektiger og rettshjelpere, og se utvidet informasjon og ekte brukervurderinger for den enkelte advokaten.

Advokatguiden.no dekker byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Haugesund, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Kristiansand, Drammen, Sandnes, Lillehammer, Larvik, Bodø, Ålesund, Tromsø og mange fler. 

Advokatbransjen er et vanskelig terreng å utforske hvis man trenger en advokat, og de som står utenfor advokatverdenen har ikke noe forhold til det interne hierarkiet, hvor det finnes noen som er i toppen, et mellomsjikt og de som retter seg mer generelt mot privatmarkedet og mindre klienter. Advokatguiden.no har som mål å skape større grad av transparens og etterrettelighet i advokatbransjen. Advokater tjener et viktig samfunnsoppdrag i Norge og det er i fellesskapets interesse at det finnes god, oppdatert og nøytral informasjon om de ulike advokatenes virke. All basisinformasjon i Advokatguiden er utlevert av Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet, i medhold av Offentlighetslova og EU Open Data Directive. 

Advokatguiden.no er gratis å benytte for besøkende og du kan blant annet finne advokater og rettshjelpere som jobber med juridiske fagområder som arbeidsrett, arv, barnevern, eiendom, IT-rett, skatt og MVA, GDPR og personvern, forretningsjussog mer. 

Advokater og rettshjelpere kan selv administrere vurderinger, definere egne kompetanseområder, fortelle om priser, laste opp bilde og bestemme hvilken informasjon som ligger tilgjengelig. Alle vurderinger er lagt inn av ekte brukere med verifiserbar kontaktinformasjon og er manuelt kontrollert. Før en vurdering blir publisert, må advokaten selv bekrefte at vedkommende som har skrevet den faktisk er en tidligere klient ved å bekrefte klientforholdet. 

Kartlokasjon

Se kart
company map
Oslo, Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale nettverk

Besøkende nå

Vi har 112 gjester på besøk akuratt nå.

Gå til toppen