En målrettet og direkte markedsføring 

Våre brukere er mennesker på søken etter informasjon og råd om situasjoner relatert rundt et samlivsbrudd/skilsmisse. Vi har stor spennvidde rundt emnet, med temaer som bl.a. samlivsbrudd, økonomi, barnet i skilsmissen, litteratur, samliv, nye forhold/dating.

Ved å annonsere på våre sider vil du dermed få en meget målrettet markedsføring som retter seg våre brukere som er på jakt etter nettopp din type tjenester. 

 

Vi tilbyr to typer annonsering på skilsmisse.net:

Oppføring av firma 

Er du advokat eller samlivs- /familierådgiver kan du registrere ditt firma på våre nettsider.

Firmaet blir listet, søkbart og presentert med informasjon som kontaktinformasjon, telefon, adresse, e-postadresse, logo, link til nettside, sosiale medier, lokasjon på google kart, mm. Du vil også kunne skrive inn informasjon / beskrivelser av firmaet og av hva slags tjenester firmaet tilbyr.

Brukere som besøker våre sider vil da få direkte tilgang til å søke i vår database for å finne den profesjonelle hjelpen de trenger, og vil lett kunne finne advokater/familierådgivere i sitt distrikt basert på oppføring i kart, og/eller andre valgte søkekriterier. 

Klikk her for å liste ditt firma...

 

Banner annonsering

Banners på skilsmisse.net gir en unik mulighet til å nå rett ut til de som aktivt søker på Internett etter tjenester og informasjon innen din bransje. 

Vi tilbyr bannerannonser på forsiden og pr. kategori (tema). Ved å velge en kategori betyr det at annonsen vises på alle sider som omhandler den valgte kategori. 

Se priser og plassering av banners her...