Bli funnet i Google - øk din synlighet og rangering

En Banner eller en Firmaoppføring hos skilsmisse.net vil være med å gjøre siden din mer verdifull i Google sine øyne. 

Det gjelder å bli vist på førstesiden i Google når noen søker etter dine tjenester

Når en potensiell kunde søker i Google får de tusenvis av sider med treff. En typisk kunde vil klikke seg inn på linkene på førstesiden, mens de færreste klikker seg videre til side to og tre. Er du ikke på de første sidene i søkeresultatet er det svært liten sjangs for at kunden finner deg. Derfor er det en veldig ettertraktet posisjon for bedrifter å havne på første siden hos Google.

Det handler om å bli funnet, og treff som vises høyt opp i Google blir ansett som mer troverdig enn de lengre nede. Å rangere høyt er en viktig del av den digitale markedsføringen.  

Ved søk på ordet skilsmisse eller separasjon vises skilsmisse.net på FØRSTESIDEN i Google foran millioner av andre treff!

En link er ikke bare en link

Når et nettsted ønsker å linke til din side, så oppfattes dette som positivt av Google. Da tror Google din side er bra og vil gi deg mer trafikk/synlighet. Linker til ditt nettsted er derfor noe av det viktigste du kan gjøre for å øke din synlighet.

Men, linkene må være relevante, og komme fra nettsider som har høy autoritet for at du skal få denne effekten og for at Google skal prioritere deg i sine søkeresultater, som:   

  1. link fra nettsteder med høy synlighet / autoritet ⇒ skilsmisse.net har høy autoritet og vises på førstesiden i Google
  2. link fra sider som har vært aktive lenge og som har høyt antall besøkende ⇒ skilsmisse.net har vært på nett siden 2001 og har et høyt antall besøkende hver dag 

Skilsmisse.net har en meget høy synlighet og autoritet i Google. Dette vil du som annonsør drar god nytte av ved at din side høyst sannsynlig da også vil bli vist høyere i søkeresultatene. 

 "Google er en kraftig talerstol, men du må ha autoritet for å stå på den!"