En annonse hos Skilsmisse.net kan øke din synlighet i Google

En link fra en Banner, Firmaoppføring eller en relevant Artikkel fra skilsmisse.net til din side kan være med å gjøre siden din mer verdifull i Google sine øyne. 

Ved søk på ordet skilsmisse eller separasjon vil du se at skilsmisse.net vises på FØRSTESIDEN i Google foran millioner av andre treff!

Skilsmisse.net har høy synlighet og rangerer meget høyt i Google. I linksammenheng er dette GULL VERDT, og gjør at du sannsynligvis også vil bli vist høyere opp i søkeresultetene i Google, noe som øker sjansen for at din nettside blir funnet og synlig når potensielle kunder søker etter dine tjenester.  

Som tjenestetilbyder så gjelder en ting: å være synlig øverst blant Google sine resultater når noen søker etter dine produkter eller tjenester

Når en potensiell kunde søker i Google kommer det opp tusenvis av resultatsider. En typisk kunde vil klikke seg inn på sidelinkene på førstesiden, mens de færreste klikker seg videre til side to og tre. Er du ikke på de første sidene i søkeresultatet er det svært liten sjangs for at kunden finner deg. Derfor er det en veldig ettertraktet posisjon for bedrifter å havne på første siden hos Google. Det handler om å bli funnet!

På fagspråket heter dette søkemotoroptimalisering (SEO) og er ekstremt viktig hvis du vil nettsiden din skal bli funnet på nett.

Inngående lenker, eller backlinks, er lenker til ditt nettsted fra andre nettsteder. Selv må dere sørge for å ha en mobilvennlig side med godt innhold og gode tekniske løsninger

Hvordan havner man på første side i Google?

Det er ingen som kan garantere en oppføring på førstesiden i Google! Det må være helt klart. Over 200 faktorer spiller inn når Google vurderer et nettsteds rangering i deres søkeresultat.

En link er ikke bare en link! 

Når andre nettsteder ønsker å linke til deg så oppfattes dette som positivt av Google. Da tror Google din side er bra og gir deg dermed mer trafikk. 

Noe av det viktigste tiltakene for å øke din synlighet/rangering i Google er lenker til ditt nettsted- såkalte backlinks med følgende kriterier:  

  1. Å ha en link fra nettsteder med høy synlighet / autoritet
  2. Å ha en link i en relevant artikkel på en relevant nettside med høy autoritet 

Men linkene må være relevante og komme fra sider som har høy troverdighet / autoritet, som har vært aktive lenge og som har høyt antall besøkende for å få denne effekten. En høy autoritet er derfor svært viktig når Google bestemmer seg for hvor mye de skal prioritere en nettside i sine søkeresultater.