La leserne finne ditt firma i vårt bransjeregister rett fra disse sider!

Er du advokat eller samlivs- /familierådgiver kan du registrere ditt firma på våre nettsider. 

En oppføring i vårt bransjeregister betyr at ditt firma får en egen firmaside/nettside på skilsmisse.net. Firmaet presenteres med kontaktinformasjon, logo, link til firmaets egen nettside og sosiale medier, samt en presentasjon av firmaet og de tjenester dere tilbyr.  

I tillegg til å bli synlig og tilgjengelig for våre lesere, vil firmalinken også være med å bygge opp din synlighet i Google.  

Synlig og søkbar for våre besøkende

Våre lesere er typisk mennesker på leting etter dine tjenester. Ved å registrere ditt firma i vårt bransjeregisteret vil våre lesere enkelt kunne finne deg ved et klikk inn i bransjeregisteret. 

Bransjeregisteret er også supplert med vårt eget kart hvor leserne kan finne deg basert på din lokasjon, eller via et regionalt søk (fylke, by). 

Kontaktskjema

Din nye firmaside i vårt bransjeregister kommer med et eget innebygget kontaktskjema, noe som senker terskelen og gjør det enkelt for kunden å kjapt ta kontakt. Henvendelsene blir sendt direkte til deg via epost. 

Oversikt over antall henvendelser og klikk til din side

På "Din side" vil du kunne se statistikk; hvor mange besøkende det har vært på din firmaside, antall klikk som er blitt gjort videre til egen nettside, kontakthenvendelser mm.

 Se våre avtalevilkår for annonsering...

 

START OPPFØRING AV FIRMA...