Avtalevilkår for annonsering hos skilsmisse.net

1. Abonnement, priser og betaling

Skilsmisse.net forbeholder seg retten til å avvise annonsører og artikler som vi anser som ikke relevante for tematikken på disse sidene.

Vi forbeholder oss også retten å avvise konkurrerende virksomheter som vi vurderer å være i disfavør/negativ for skilsmisse.net.

Alle priser er oppgitt ekskl. mva. 

Bannerannonse 

Reklamebanner  har faste priser og kan kjøpes på ønsket avtaletid. 

Firmaoppføring

Firmaoppføring er abonnementbasert pr. halvår eller år, og løper med automatisk fornyelse inntil oppsigelse mottas. Firmaet blir umiddelbart synlig etter regtistrering og bestilling, og abonnementet begynner å løpe fra dette øyblikk.

Artikkel link annonse

Artikkel Link annonse er abonnementbasert og løper med automatisk fornyelse inntil oppsigelse mottas. Bestilt abonnement forskuddsbetales. 

Abonnementet begynner å løpe fra det øyeblikk vi publiserer artikkelen, dog senest 2 uker etter bestilling. Har vi ikke mottatt artikkelen innen 2 uker etter dato for bestilling vil abonnementet allikevel starte å løpe. 

Man kan velge om man ønsker et månedlig eller årlig løpende abonnement. 

2. Oppsigelse av abonnement

Abonnementet kan sies opp når som helst. Avtalen løper ut den perioden du har forhåndsbetalt, og annonsen blir værende ut abonnementsperioden det allerede er betalt for. Det gis ingen refusjon for forhåndsbetalt annonsering. Annonsen (evt. link) slettes når abonnementet opphører.

For Linkannonser vil artikkelen fremdeles bli værende i systemet, men gå over til en gratisoppføring uten link. 

Dersom vi må si opp avtalen på grunn av manglende betaling, vil inkassoselskap at over og vi kan vi kreve oppsigelsesgebyr avhengig av hvor mye av avtaletiden som gjenstår, og annonseringen vil bli stoppet.

3. Angrerett

Du har vanlig angrerett, det vil si at du kan gå fra avtalen innen 14 dager etter kjøpet. Informasjon om tilbaketrekking av kjøp gjøres på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.innen 14 dager fra kjøp/bestillingsdato. 

4. Behandling av personopplysninger

Når du kjøper en annonse hos skilsmisse.net ber vi deg om kontaktinformasjon. Du kan lese mer om hvilke data som registreres og hvordan vi bruker disse i vår Personvernerklæring

5. Endringer i avtalevilkår og priser

Vi arbeider hele tiden for å forbedre tjenestene. Hvis vi øker prisen på en betalt tjeneste uten at det skyldes vanlig prisstigning, eller vi gjør andre endringer som gjør at en betalt tjeneste blir mindre attraktiv for deg, gir vi deg minst en måneds varsel, og da kan du velge å si opp avtalen eller nedgradere til gratisabonnement. Av og til vil vi oppdatere vilkårene. Hvis vi gjør endringer vi anser som av stor betydning, vil vi informere om dette.