Skilsmisse.net er en uavhengig informasjonsportal som gir tematisk dekning av alle aspekter rundt samlivsbrudd, separasjon og skilsmisse.

Ved et samlivsbrudd sitter man ofte igjen med mange spørsmål uten å vite hva man skal gjøre, hvor starte, hvilke skjema som må fylles ut, hvor henvende seg mm. Det er her skilsmisse.net vil være til hjelp ved at du enkelt vil finne nyttig og relevant informasjon rundt temaene separasjon og skilsmisse. 

Sidene omfatter et veldig stort ressursbibliotek med strukturert og nyttig informasjon på et bredt antall relevante tema. 

Vi har samarbeid med fagfolk som produserer litt artikler til oss, og advokat som også svarer i vårt gratis diskusjonsforum.

Image

Historien bak skilsmisse.net

går tilbake til 2001, hvor en av gründerne opplevde et samlivsbrudd. Etter mye frustrasjon over å ikke finne tilstrekkelig informasjon på nett, ble skilsmisse.net etablert for å hjelpe andre i samme situasjon til å enkelt finne relevant og oppdatert informasjon.

Vi er nå en av Norges eldste og fremste informasjonskanaler rundt temaet separasjon og skilsmisse.

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål, ris & ros, eller hvis du har noe å bidra med kan vi treffes på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.