Skilsmisse.net er en uavhengig og upartisk informasjonsportal som gir tematisk dekning av alle aspekter rundt samlivsbrudd, separasjon og skilsmisse.

Ved et samlivsbrudd sitter man ofte igjen med mange spørsmål uten å vite hva man skal gjøre, hvor starte, hvilke skjema som må fylles ut, hvor henvende seg mm. Det er her skilsmisse.net vil være til hjelp ved at du enkelt vil finne nyttig og relevant informasjon rundt temaene separasjon og skilsmisse.

Skilsmisse.net sammenfatter informasjon fra flere kilder og presenterer dette i en kortfattet og lett forståelig tekst. Vi har samarbeid med fagfolk som bl.a. advokater og familierådgivere som produserer artikler til oss.  

Historien bak skilsmisse.net

går tilbake til 2001, hvor en av gründerne opplevde et samlivsbrudd. Etter mye frustrasjon over å ikke finne tilstrekkelig informasjon på nett, ble skilsmisse.net etablert for å hjelpe andre i samme situasjon til å enkelt finne relevant og oppdatert informasjon.

 

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.