Bli funnet i Google - øk din synlighet og rangering

En Annonse eller en Oppføring i bransjeregisteret hos skilsmisse.net vil være med å gjøre siden din mer verdifull i Google sine øyne. 


Det gjelder å bli vist på førstesiden i Google når noen søker etter dine tjenester

Når du søker i Google får du ofte tusenvis av sider med treff. En typisk kunde klikker seg inn på linkene på førstesiden, mens de færreste blar seg videre til side to og tre. Er du ikke synlig på en av de første sidene i søkeresultatet er det dermed svært liten sjangs for at kunden finner deg. Derfor er det viktig å ha en god plassering i Google. 
Det handler om å bli funnet, og treff som vises høyt opp i Google blir ansett som mer troverdig enn de som kommer langt nede.   

Ved søk på ordet skilsmisse eller separasjon vises skilsmisse.net på FØRSTESIDEN i Google foran millioner av andre treff!


En link er ikke bare en link

Når et nettsted linker til din side så oppfattes dette i utgangspunktet som positivt av Google. Da tror Google din side er bra og vil gi deg mer trafikk/synlighet. Linker til ditt nettsted er derfor noe av det viktigste du kan gjøre for å øke synlighet.

Linkene må være relevante, og komme fra nettsider med høy AUTORITET, sider som har vært AKTIVE LENGE, og som har HØYT ANTALL BESØKENDE  for at du som annonsør skal få denne effekten og for at Google skal prioritere deg i sine søkeresultater. 

Skilsmisse.net oppfyller alle disse kriteriene. Vi har høy domeneautoritet og meget høy synlighet i Google!
Nettstedet har vært aktivt siden 2001 og vi har et høyt daglig antall besøkende. Dette vil du som annonsør dra god nytte av, og din side vil høyst sannsynlig komme høyere opp i søkeresultatene på Google. 

"Google er en kraftig talerstol, men du må ha autoritet for å stå på den!"

Skilsmisse.net - alt om separasjon, samlivsbrudd og skilsmisse
Informasjonsportal som gir dekning av alle aspekter rundt temaene samlivsbrudd, separasjon og skilsmisse.

Følg oss

FRI RETTSHJELP

NYTTIGE LENKER

AKTUELLE LOVER

OFFENTLIGE INSTANSER