En annonse på skilsmisse.net vil være meget målrettet da du umiddelbart treffer den gruppen du ønsker å nå. 

Vi i tillater veldig få annonseplasser om gangen, noe som gir en tydelig og høy profileringsfaktor for de som er annonsører. 

  • Annonse/banner forsiden pr. mnd: 6000,-
  • Annonse/banner underside pr. tema pr. mnd: 4500,-  Tema er: Separasjon og skilsmisse, Barn i samlivsbrudd, Økonomi, Fagartikler advokat (blogg), Fagartikler familie/samlivsrådgiver (blogg)

Utforming av annonse/banner inngår i prisen.

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bestilling av annonse, og også for tilbud ved lengre annonsering.

 

Kort om skilsmisse.net

Skilsmisse.net ble publisert i 2001, og er en uavhengige informasjonsportal på internett rundt temaene samlivsbrudd, separasjon og skilsmisse. Våre brukere er i første rekke mennesker på søken etter informasjon og råd om situasjoner relatert rundt et samlivsbrudd/skilsmisse. Vi har stor spennvidde rundt emnet, med temaer som bl.a. samlivsbrudd, økonomi, barnet i skilsmissen, litteratur, samliv, nye forhold/dating. Vi har også samarbeid med fagpersonell som har skrevet artikler som belyser utfordringer og situasjoner som mange opplever i en slik situasjon.

 

 

Go to top