Avtalevilkår annonsering

Avtalevilkår for annonsering hos skilsmisse.net

1. Abonnement, priser og betaling

Skilsmisse.net forbeholder seg retten til å avvise annonsører og artikler som vi anser som ikke relevante for tematikken på disse sidene.  Vi forbeholder oss også retten å avvise konkurrerende virksomheter som vi vurderer å være i disfavør/negativ for skilsmisse.net.

Alle priser er oppgitt ekskl. mva. 

Bannerannonse 

Reklamebanner  har faste priser og kan kjøpes på ønsket avtaletid. 

Firmaoppføring

Firmaoppføring er abonnementbasert pr. halvår eller år, og løper med automatisk fornyelse inntil oppsigelse mottas. Firmaet blir umiddelbart synlig etter registrering.

2. Oppsigelse av Firmaoppføring abonnement

Gjøres ved å sende beskjed om oppsigelse via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Avtalen kan sies opp når som helst, da senest 24 timer før ny avtaleperiode trer i kraft. Ved oppsigelse blir oppføringen stående ut annonseperioden det allerede er betalt for. 

Det gis ikke refusjon for allerede innbetalt beløp. 

Dersom vi må si opp avtalen på grunn av manglende betaling, vil inkassoselskap ta over og vi kan vi kreve oppsigelsesgebyr avhengig av hvor mye av avtaletiden som gjenstår, og annonseringen vil bli stoppet.

3. Angrerett

Du har vanlig angrerett, det vil si at du kan gå fra avtalen innen 14 dager etter kjøpet. Informasjon om tilbaketrekking av kjøp gjøres på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  innen 14 dager fra kjøp/bestillingsdato. 

4. Behandling av personopplysninger

Når du kjøper en annonse hos skilsmisse.net ber vi deg om kontaktinformasjon. Du kan lese mer om hvilke data som registreres og hvordan vi behandler disse i vår Personvernerklæring

5. Endringer i avtalevilkår og priser

Vi arbeider hele tiden for å forbedre vår tjeneste, med flere funksjoner og tilbud. Skilsmisse.net forbeholder seg retten til å forandre bestemmelser og foreta årlig prisjustering.

Skilsmisse.net - alt om separasjon, samlivsbrudd og skilsmisse
Informasjonsportal som gir dekning av alle aspekter rundt temaene samlivsbrudd, separasjon og skilsmisse.

Følg oss

FRI RETTSHJELP

NYTTIGE LENKER

AKTUELLE LOVER

OFFENTLIGE INSTANSER